Felelősséggel egészségünkért

Születésnapi Wellness EXPO Ünnepelj velünk! Nyerd meg értékes ajándékaink,

vagy kedvezményeink egyikét!  

Szeretettel meghívlak születésnapi rendezvényünkre, idén 5 éve, hogy a japán Nikken cég Magyarországra is elhozta “Wellness Otthon” és “Teljes Wellness” koncepcióját.

Az egész napos rendezvény különleges ünnepi hangulatban fog eltelni, megismerheted, hogyan alakíthatod ki saját, egészséges Wellness Otthonodat, ahol egészséges levegőt lélegzel, egészséges vizet iszol, egészséges ágyban pihentető alvásra van lehetőséged, ezzel otthonod képes tested számára biztosítani azt a környezetet, amelyben saját, öngyógyító folyamatait mozgósítani tudja.

A rendezvény vendégeink számára ingyenes!

Előzetes telefonos vagy emailben történő regisztráció ajánlott, a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha mégsem regisztrálnál, akkor a helyszínen keresd a SportWellness csapatát! 

Helyszín és időpont:

 2010.november 13. szombatBudapest, Városligeti fasor 44. Versailles terem

Különleges kedvezmény:

Minden SportWellness csoport tag és vendégei, aki bármelyik programunkon részt vesz, 10% kedvezményben részesülnek novemberi vásárlásukból. Ne feledd, még tart a Felelősséggel egészségünkért – Wellness ajándékok Karácsonyra eseményünk is, ahol beválthatod a kedvezményt! Részletes program: Workshop – Üzleti tréning (Vendégeknek is!) 09.00-14.00 óra Wellness Otthon Kiállítás, Görgő-masszázs 14.30-15.30 óra Születésnapi EXPO – Termék és üzleti előadások 15.30-19.00 óra Ha nem érsz rá egész nap, akkor elsősorban a délutáni Wellness Otthon kiállítást és az utána következő Születésnapi EXPO-t ajánlom figyelmedbe. Ezeken a programokon megtapasztalhatod, kipróbálhatod azokat a termékeket, melyekkel az eseményünk honlapján már találkoztál, és melyekkel akár szeretteid számára is kedveskedhetsz Karácsonykor. Az üzleti tréningen megtudhatod a legújabb információkat a Nikken Wellness Otthonáról, üzleti filozófiájáról és üzleti lehetőségeiről. Megtudhatod azt is, milyen jövő vár azokra, akik szeretnének változtatni életükön és Nikkent választották, választják, mire számíthatnak, milyen támogatásban részesülhetnek.

Mi tudjuk, hogy a network marketing NEM csak az értékesítés üzlete, hanem legfőképp a tanításé. SportWellness csapatunkkal ennek szellemében dolgozunk!

Izgalmas rendezvényre számíthat mindenki, aki részt vesz a születésnapi előadássorozaton!