Rendelési útmutató

Tájékoztató a Nikken Vásárlói Webáruház használatáról

Örömmel tájékoztatunk arról, hogy ismét megrendelheted kedvenc, megszokott Nikken termékeidet, csereszűrőidet.

Ha esetleg Ausztiában/Belgiumban/Németországban/Franciaországban/Svájcban/Svédországban  /Egyesült Királyságban élsz, rendelésed leadásához a NIKKEN.com/eu  weboldalt használd.

Magyarországi címre  a NIKKEN új, vásárlói weboldalán keresztül adhatod le rendelésed,

ahol a cég európai piacon elérhető minden terméke megvásárolható az aktív Nikken országokból kívüli országokból is. A magyarországi kiszállítás 500 euro rendelésig 14,5 euro, felette 29 euro. Fizetésre kizárólag euro használható, fizetés VISA vagy MASTERCARD kártyával. (A bankod napi középárfolyamán forintra váltja a rendelésed euros összegét)

Minden megrendelést online módon kell elküldeni és nem szabad ékezetes betűket használni! A rögzített rendelést a Nikken ügyfélszolgálat indítja el és vonja le a megadott kártyáról, ha rendben van és küldik a számlát majd a kiszállítás követési számot. Ha valamit nem jól töltöttünk ki, akkor megírják, egyeztetnek, de minden angolul megy. A weboldalon történő megrendeléssel egyidejűleg létrejön egy saját ügyfélkód, utána már lesz vásárlói ID számod a későbbi rendelésekhez.

A megrendelést követően visszaigazolást kapsz a megrendelésről, valamint a 1-2 napon belül kiszállításról és megkapod a megrendelésre vonatkozó angol nyelvű számlát is. Regisztráláshoz kérik egy aktív Nikken tanácsadó azonosítóját, akihez segítségért, termék információért fordulhatsz.

Örömmel segítek akár a rendelés leadásában, akár termékinformációkkal, akciók híreivel Ehhez kérlek a következő azonosítót add meg rendeléskor:

CONSULTANT ID 24885201

CONSULTANT NAME IN FULL Ildiko Egry & Rita Edelenyi

A weboldalon érvényes árlistát a “Price list”, érvényes szállítási információt a “Shipping information” menüben találsz. Rendelésed a „Place your order here” -re kattintva tudod rögzíteni.

 

 

 

Így töltsd ki a rendelési űrlapot Személyes adatok és tanácsadói azonosító megadása Első alkalommal, amikor még nincs azonosító számod, az első sort hagyd üresen. A neved (cégneved), címed, telefon és e-mail címed mindenképp add meg, erre a névre kapod a számlát. Ha a szállítást más címre kéred, akkor az is megadható.

 

 

 

 

A Consultant ID és Consultant name mezőket is töltsd ki!

 

 

Rendelésed megadása A személyes adatok és az aktív Nikken tanácsadó adatainak megadás után a

rendelésed kell felvinni a táblázatba. A kitöltésnél oldalunk “Termékek, akciók” vagy a Nikken Vásárlói Webáruház “Price list” alatti árlistája alapján a termék kódját, nevét, és a rendelendő mennyiséget valamit az árat (mennyiség x egységár) kell megadni.

 

 

Bankkártya adatok megadása: A Nikken nem tárolja el a bankártyád adatait, kizárólag ennek a rendelésnek a végösszegét terheli rá, ha leelenőrizte és egyértelműen töltöttél ki mindent. Az euros végösszeget a számlavezető bankod napi árfolyamon forintosítja, és végül ezzel a forint összeggel terheli meg a számlád.

 

Mi történik, ha elküldted a rendelésed? Miután elküldted a rendelésed a “Click here to send your order” -re kattinintással, a Nikken ügyfélszolgálat munkaidőben feldolgozza. Ha valami nem egyértelmű, vagy az összeg nem egyezik, akkor e-mailben felveszik veled a kapcsolatot. Ha a rendelés rendben, akkor ráterhelik a megadott bankkártyára és erről automatikusan e-mail-ben értesít. 1-2 nappal később a kiszállítás adatairól kapsz e-mail-t követési számmal, amellyel pontosan tudod majd követni a rendelésed kiszállításának állapotát, várható megérkezését. Ezen kívül természetesen megkapod e-mail-ben a számlát is a rendeléskor megadott névre szólóan. A számla 27% Áfá-t tartalmaz.

 

..és ha további segítségre lenne szükséged, írj a info@sportwellness.hu címre vagy hívj a 06305470542 számon!