Immun Bomba

IMMUNERŐSÍTÉS RÉSZLETEK ÉS RENDELÉS A LAKTOFERRIN SZÓ A LAKTO, MINT TEJ ÉS A FERRIN, MINT VAS SZAVAKBÓL ÁLL ÖSSZE. A LAKTORFERRIN ALAP ÉPÍTő KÖVE AZ ÉLETNEK, ÉS SOKKAL INKÁBB MINDEN EMLőS SZÁMÁRA ELENGEDHETETLEN ANYATEJJEL MAGUNKBA SZÍVOTT PROTEINT TARTALMAZZA. RÖVIDEN, ELENGEDHETETLEN AZ EGÉSZSÉGESÉLETHEZ. LAKTOFERRINNEL MEGAKADÁLYOZHATOD A SZERVEZETEDET ÉRő FOLYAMATOS OSTROMOKAT. PROBIOTIKUS BAKTÉRIUMOKAT IS TARTALMAZ AMI ELENGEDHETETLEN AZ  EGÉSZSÉGES ÉLETVITELHEZ,  VALAMINT TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUMKÉNT IS MűKÖDIKSEGÍT  EGY EGÉSZSÉGES EMÉSZTőRENDSZER FENNTARTÁSÁBAN

  • KARBANTARTJA A SZERVEZET TERMÉSZETESVÉDEKEZőRENDSZERÉT
  • IDEÁLIS A LAKTÓZINTOLERANCIÁBAN SZENVEDőK ÉS A TEJTERMÉKEK  FOGYASZTÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLYEK SZÁMÁRA
A LACTOFERRIN EGY LÉNYEGES FEHÉRJE, MELY TERMÉSZETES MÓDON MEGTALÁLHATÓ AZ EMBERI SZERVEZETBEN. ÉTRENDI LACTOFERRINNEL KAPCSOLATOS SOK ÉVES INTENZÍV KUTATÁSOK, TESZTELÉSEK UTÁN, KIFEJLESZTETTÉK A LACTOFERRIN GOLD 1,8® TERMÉKET. A LACTOFERRIN GOLD 1,8®SEGÍTI ÉS SERKENTI A BELEKBEN TALÁLHATÓ JÓTÉKONY HATÁSÚ BAKTÉRIUMOK KÉPZőDÉSÉT ÉS FENNTARTJA A SZERVEZET TERMÉSZETES VÉDEKEZő MECHANIZMUSÁT. EZ A TERMÉK TERMÉSZETES ÉS GENETIKAILAG NEM MÓDOSÍTOTT ANYAGBÓL KÉSZÜL, ÉS MINDEN EGYES KAPSZULÁBAN 60 MG TISZTA LACTOFERRIN TALÁLHATÓ. EZ A TERMÉK NEM TARTALMAZ LAKTÓZT,MELY JÓ HÍR A LAKTÓZ INTOLERANCIÁBAN SZENVEDőK VAGY A TEJTERMÉKEK FOGYASZTÁSÁBAN KORLÁTOZOTT EMBEREK SZÁMÁRA.

 oxigénfelhasználás emberi sejtek teljesítőkepesség izom mágnes nikken pi vízhidratálás izmok E vitamin c ízület pulzus edzés anaerob állóképesség energiaszint dopping regenerálódásenergizálás Nikken webáruház webshop”