NikkenUzletiLehetoseg

  Partnereket keresünk, akik örömmel építenék saját wellness vállalkozásukat egy globális céggel. Kattints ide, ha többet szeretnél megtudni a Nikken technológiákról! Bővebben arról, hogyan kezdheted a Nikken üzleted építeni?  A Nikken cég különleges lehetőséget kínál ahhoz, hogy különleges üzleti lehetőséggel, a Nikken termékek ajánlásával, értékesítésével egyensúlyba hozd az Életed.  Csak Tőled függ, hogy hány órát szeretnél dolgozni: rész vagy teljes munkaidőben lehet kiegészítő jövedelmed. Bárhogy is döntesz, a saját főnököd leszel…..Ismerd meg a termékeket, építsd be a mindennapjaidba, tanulj tőlünk és kezd el építeni saját üzleted. Nem a regisztrálásokból hanem a különleges, minőségi termékek eladásából származik jövedelmed. Kérdezz e-mail -ben! Ismersz olyan embert, aki szokott sétálni, ülni, enni,inni, lélegezni vagy pénzt használni? Mindenki…és ők a mi piaci szegmensünk! Egyre több ember ismeri fel hogy az egészségünk és a jól-létünk nagyban függ a környezetünktől,  természetesen közvetlen környezetünktől is, attól amit eszünk, belélegzünk, megiszunk. Nézd meg a terméktájékoztató füzetet!   Miért épp most? Kezdve attól, hogy jobban aludjunk éjszaka, egész addig, hogy tiszta, élő vizet igyunk – egyre több ember igyekszik minőségibb életet élni. Ennek következtében jutottunk el a Wellness forradalmához, ami viharos sebességgel terjed a világon. A wellness üzlet egy sok milliárdos üzleti szegmens.   A wellnes ipar  először 2000-ben ért el el a 200 milliárdos forgalmat, és 2005-re ez mer 500 milliár dollárra emelkedett csak az USA-ban, mára pedig majdnem billó dolláros forgalmat ért el.. A példa kedvéért: Az USA egészségügye közelít a 4 billió dollárhoz évente, és az embereknek szükségük van  praktikus, költség-hatékony alternatívákra. A lakosság öregedése pedig ezeket a számokat, költségeket tovább fogja növelni, ráadásul nagyon hirtelen, gyorsan. A fogyasztók pedig megoldást keresnek, és az egyetlen olyan cég, amely valódi és átfogó megoldást kínál, a japán Nikken cég. Nikken Company and Products More about how we work at NIKKEN? Bob Proctor about Nikken business More about how we work at NIKKEN? Miért a  Nikken? 1975-ben alapították Japánban, 39 éve sikeresen kínál forradalmian új termékeket, amelyekben a tudomány és a természet kombinációját alkalmazza és támogatja az egészséges otthonok létrehozását és ezzel az egészséges életstílust a családok számára.  A Nikken alapítása egy különleges ötletre épült: kiegyensúlyozott életstílusra alapozott minőségibb életet kínál az  élet öt kulcsfontosságú területén: az elme, a test, a család, a társadalom és a pénzügyek. Ez vezetett a cég “Vitális Wellness” koncepciója az Élet  négy alapvető természeti elemére épül:levegő, víz,fény, táplálék és alvás. .

  • Nincsenek határaid, több országban dolgozhatsz és lehet jövedelmed.
  • Keress pénzt részmunkaidőben vagy kezd el új karrieredet!  Építsd saját üzletedet és hozz létre biztos bevételi forrást.  Mi adunk hozzá eszközöket, támogatást és tapasztalt szakemberek irányítását.
  • Független Nikken Tanácsadóként dolgozni szabadságot ad számodra. Annyit keresel amennyit megérdemelsz. Változtassuk meg a Világot azáltal, hogy segítünk embereknek!
  • A termékkör nagyon széles  kezdve a jó minőségű levegőtől, tiszta víztől az alvás támogatásig, bőrápolásig és sok más egészségünket támogató termékig. A cég legismertebb technológiái  a mágneses technológiák és a PiMag víztechnológia, amely a legkülönbözőbb előnyöket biztosít az egészségünk támogatására.

   

Miért épp a Hálózati értékesítés? A Hálózati értékesítés egy értékesítési mód, amiben a cég független tanácsadók segítségével mutatja meg a céget és termékeket másoknak. Ez egyszer anyagi függetlenséget kínál, másrészt lehetőséget, hogy otthonról dolgozz. Mit kell tudni a Hálózati értékesítéshez?  Egyszerű, bárki számára megtanulható és nem kíván nagy befektetést csak lelkesedést és hagyni a dolgokat megtörténni. A tanácsadótól vásárlóig út különbözik a hagyományos kiskereskedelmi kiárusításoktól, és ideális ahhoz, hogy saját üzletet indíts.

  • Rugalmas és alacsony induló költségek
  • Kialakíthatod a munka – élet tökéletes egyensúlyát.
  • Anyagi függetlenség !
  • Kapcsolatok építése és életre szóló barátságok
  • Elismerés és jutalom a munkádért

Robert Kiyosaki  Why Network Marketing? More about how we work at NIKKEN? More about how to  start business with NIKKEN Hogyan fogj hozzá? More about how to  start business with NIKKEN Nem vagy egyedül ma izgulsz, mikor saját új üzletedet szeretnéd felépíteni. de a Nikken különösen könnyűvé tette. 23 000 Ft regisztrációs díjért  Nikken tanácsadó lehetsz, amiért kezdőcsomagot valamint terméket is kapsz, valamint ingyenes részvételi lehetőséget egy üzleti tréningen itthon, hogy akár teljesen kezdőként is el tudd kezdeni az üzleted építéstét Természetesen a munkához meg kell ismerned a termékeket, ehhez különböző kedvezményes csomagok állnak rendelkezésre. Már a kezdetektől, a Nikken többféle támogatási lehetőséget kínál a kezdő Tanácsadók támogatására (nyomtatott és online anyagok, tréningek)