Belső óránk – figyeljünk rá!

Összhangban belső óránkkal és a természettel

Az élet hatalmas sportpálya, ahol születésünktől kezdve próbáljuk magunkból kihozni a maximumot, ám nem mindig sikerül.  A mai világban azzal szembesülünk, hogy egyre több eseményt próbálunk belepréselni a rendelkezésre álló időnkbe, így akarunk hatékonyabb életet élni, mind többet kihozni az életünkből, de ezért nagyon nagy árat fizetünk. Elektromos árammal az éjszakát nappallá tesszük, a központi fűtéssel a télből tavaszt  a klíma berendezésekkel nyárból tavaszt csinálunk, az ennivalót félkészen, csomagolva vásároljuk, a megnyert időt munkára fordítjuk és egyre kevesebb a kapcsolatunk a természettel. Nagy hibát követünk el, hogy az élet, a boldogság, a teljes élet nem az idő hanem az időzítés függvénye. Az időzítés erejét és ésszerűségét mindenhol megtapasztaljuk magunk körül a természetben, csak mi nem veszünk róla tudomást. A lazac tudja mikor induljon ívni, a madarak mikor költözzenek délre, a fák mikor hullajtsák le leveleiket…

 

Szervezetünk biológiai órájának célja  életminőségünk javítása. Ha figyelünk rá, szervezetünk biológiai órája tompítja az elvárásoknak megfelelni próbáló és a belénk programozott életmód közötti feszültséget. Ez teremti meg az emberben a homeosztázist vagy más néven kiegyensúlyozottságot. Belső óránk beépített „szerkezetként” előre felméri a mindennapi változásokat és testünket a maximális hatékonyság működésre állítja be. Szabályozza hangulatunkat, érzelmünket, szerveinket, vérnyomásunkat, testhőmérsékletünket és kognitív képességünket. Ha figyelmen kívül hagyjuk belső óránkat az depresszióhoz, pszichés zavarokhoz, elhízáshoz, szívbetegségekhez, gyenge szociális készségekhez, rossz döntésekhez, balesetekhez vezethet.

Mi a megoldás? Figyeljünk többet testünk jelzéseire! Kezdjük azzal, hogy minden nap elegendő ideig sötét szobában, megfelelő ágyon aludjunk! Engedjünk be sok napfényt a lakásba, használjunk jó minőségű világítást. táplálkozzunk egészségesen, szívjunk friss levegőt, igyunk tiszta és élő vizet, mozogjunk eleget. Ne harcoljunk szervezetünk biológiai folyamatai ellen, hanem tartsuk tiszteletben és éljünk az általuk nyújtotta lehetőségekkel!

Segítünk….Ismerd meg milyen hatással van rád tested belső órája és hogyan tudod minden időben és helyzetben a legtöbbet kihozni magadból. A NIKKEN cég termékskálája éppen ezen folyamatokat támogatja ezáltal a homeosztázis, azaz a szervezett kiegyensúlyozottságának elérését és fenntartását segíti elő. Minden Nikken termék organikus, természetes energiákkal segíti a tested energetikai rendszerét megfelelően működni. A természetes energiák az alap, amire építeni lehet egy egészséges életmódot.

Ha az energetikai rendszered egyensúlyban van, akkor minden más, amit az egészségedért teszel sokkal jobban hasznosul, beépül, legyen az egy kiváló táplálék kiegészítő vagy egy betegség miatti orvosi kezelés.

Használd a Nikken Naturest alvástámogató rendszerét a minőségi alváshoz! Könnyebben elalszol, mélyebb, minőségibb az alvás, reggel frissen ébredsz.

 

 

A Kenko PoweSleep alvómaszk nem csak az esti elalvásban segít, a hajnali órákban, mikor világosodik, segíti a szem tökéletes pihenését. vidd magaddal, ha elutazol!

 

 

Télen, mikor még sötét van kint, használd a KenkoLight ébreszto funkcióját. A fokozatosan erősödő teljes spektrumú fényben ébredve másképp kezdődik a napod… Reggel éhgyomorra igyál egy nagy pohár friss Pi vizet a PiMag Waterfall vízszűrődből!

 

Hozd ki magadból a maximumot a munkádban is, a különleges ékszerek nem csak szépek de okosak is! Segítenek abban, hogy a stresszes helyzeteket is kedvesen, mosolyogva kezeld, miközben jól is mutat rajtad. Emellett  növeli az energia szinted.

Ne felejtsd el a PiMag Sportkulacsodat is magaddal vinni a munkába, iskolába! Igyál elegendo és megfelelo minoségű vizet! .

 

 

A délutáni testmozgás idején is segít a friss Pi víz. Legyen veled a PiMag Sportkulacs és igyál friss, energizált PiMag vizet. Lúgosít, tökéletesen hidratál, káros anyagoktól – mint pl. a pet palackokból kioldódó BPA – mentes. Edzés közben bármelyik vízcsapnál újratöltheted.

Estére töltsd fel a lakásod negatív ionokban dús friss levegovel, kapcsold be a Kenko Air légtisztítót!. A negatív ionok a levego vitaminjai. Könnyebben kiereszted a napközben felgyülemlett feszültséget, téli, influenzás, megfázós idoszakban segít elkerülni a betegségeket. Ha bujkál benned  kisebb-nagyobb betegség, hagyd éjszakára is bekapcsolva!