Föld napja

A Föld napja  10.04.22. A vizekbe mérgek és fekália özönlik, a levegő szinte szürke a füsttől. A szeméttermelés nem most indult, de nem igényel túlságosan nagy figyelmet, hogy lássuk: egyre drasztikusabb  méreteket ölt..  A szemét összetétele is megváltozott az időksorán – az organikus helyett a műanyagalapú hulladék javára tolódott el az arány. A természet képtelen lebontani a rengeteg szintetikus anyagot.  Környezetünk állapotának ilyen mértékű hanyatlása természetesen testi egészségünkre is negatív hatással van. Egyre több a  környezeti hatásokkal összefüggésbe hozható megbetegedések száma. A növekvő „szemétkrízis” jelei már évekkel ezelőtt láthatóak voltak. Az elmúlt tizenöt év során csaknem megtízszereződött az üdítőital- és ásványvízfogyasztásunk. Magyarországon az évi 1,5 milliárd darab PET palacknak például mindössze 15%-a kerül a szelektív gyűjtés rendszerébe, és csak mintegy 7–8%-át dolgozzák fel újra. Láttátok már ezt a videót? Vízkatasztrófa

Az igazság arról, mi a következménye, ha palackozott vizet vásárolunk, mire lenne elég a palackok előállításán megspórolt pénz? Megdöbbentő adatok és képek!

Ha másért nem, már ezért is érdemes otthon előállítani a tiszta, szűrt, energizált vizet, aminek literje kevesebb mint 20 forintba kerül. Webáruházunkban megvásárolhatod a vízszűrőt, amivel otthonodban állíthatsz elő  tiszta friss vizet a palackozott víz árának töredékéért.

Tiszta élő víz otthonra