Sérülés esetén

A sportsérüléseket, fájdalmakat lehetőség szerint már a „tetthelyen” el kell látni, ezért a zúzódások, duzzanatok fájdalmas húzódások elleni szerek legyenek a sporttáska szerves tartozékai, mert a kezelés azonnali megkezdése a gyorsabb regenerálódást is segíti.

A mágneses tér jótékony hatását évszázadok óta ismeri a gyógyítás: a mágnes valószínűleg blokkolja az érzékelő neuronokat. Laboratóriumi eredmények is alátámasztják, hogy sérülések esetén gyorsan lehet a fájdalmat csillapítani mágneses térrel.

Mágneses technológia

Növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom.

FAR Infrared (Hosszúhullámú infravörös) technológia

A napsugárzás hosszúhullámú infravörös  spektruma hasonló hatással bír a testre, mint a fizikai aktivitás, azaz helyreállítja vérnyomás és a  vércukorszint egyensúlyát, növeli az oxigén mennyiségét a sejtekben, erősíti az izmokat, növeli az életerőt  és a lelki egyensúlyt. Nézd meg a FAR Infrared technológiát bemutató videót! 

A különböző KenkoTherm pántok enyhülést adnak a megerőltetésnek kitett, fáradt testrészeknek. Természetes szigetelésük révén, enyhítik a kisebb fájdalmakat, húzódásokat, és ellazítják az izomszövetet.

            

Nikken PowerChip A Nikken PowerChip , ugyan azt tudja sőt még többet, mint az aszpirin tabletta, de semmilyen mellékhatása nincs. Fejfájás, fogfájás, derékfájás, bokaficam, fülfájás, elmúlik a herpesz… Kényelmesen illeszkedik bármely testrészünkre, nyugtató és ellazító mágneses mezőt hoz létre. Kis mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, bárhová magunkkal vihetjük.

KenkoMini mágneses tapasz

A Nikken  KenkoMini  olyan kisméretű hajlékony tapasz, mely a bőrfelületnek szinte bármelyik részén alkalmazható. Egyedülálló módon tervezett 750 gauss erősségű mágnesének köszönhetően egy kellemes, megnyugtató hatást vált ki testednek pont azon a részén, ahol éppen szüksége van rá. A termékben felhasznált hatszögletű mágnes egyedi módon kialakított csomócskái egy stimuláló akupunktúrás hatás mellett a mágneses mező erősebb, mélyebb behatolását teszik lehetővé. Tartós és hypoallergén, a tapasz nem irritálja a bőrödet, a vízálló tulajdonság pedig lehetővé teszi, hogy az akár 2-3 napig is a helyén maradjon, függetlenül attól, hogy mennyire vagy aktív, vagy tevékeny.