Sportital vagy víz?

Legyen veled saját forrásvized!

  • Tiszta

  • Környezetbarát

  • Praktikus

  • Gazdaságos

  • BPA mentes

  • Saját szűrőrendszer egy  kulacsban

  • Gazdaságos és kényelmes alternatívája a palackozott víznek

 

Bárhová magaddal viheted, megszűri a csapvizet, gazdaságos, környezetbarát.

A PiMag kulacs egyedülálló szabadalmaztatott mikroszűrőt tartalmaz. Az előállított víz eléri vagy meghaladja a nemzetközileg elismert  szűrési szabványokat. A sajátos nikken pimag vízszűrési technológia mágneses mezővel segít csökkenteni az üledéket, természetes ásványi anyagokat ad a csapvízhez és beállítja a víz ph értékét (8.5 -9.5 között). A sport kulacs természetvédelmi szempontból is tökéletes: biológiai úton gyorsan lebomló természetes anyagot tartalmaz (nem tartalmaz bpa-t vagy más potenciálisan  káros vegyületet). A szűrőalkatrész cserélhető, a csereszűrők élettartama 3 hónap illetve mintegy 250 újratöltés, így körülbelül 150 liter tiszta, szűrt, energizált  pí vizet kapunk.a pimag sportkulacs tiszta, gazdaságos és intelligens alternatívája a palackozott víznek. 

Sportital vagy víz?

Mi a pí víz? >>> katt ide!

További PiMag készülékek >>> itt megnézheted

Nikken Kulacs klór teszt >>> itt megnézheted

Nikken Kulacs pH  teszt >>> itt megnézheted

Mi a baj a pet palackokkal? >>> itt megtudhatod

 

Sportitalok vagy lúgos víz?  GONDOLOM Abban mindenki egyetért, hogy egy doboz coca-cola nem a legmegfelelőbb ital sportverseny előtt! Magas a cukor tartalma és erősen savas! Csak hagyj egy pénzérmét éjszakára egy pohár coló-ban, és reggelre gyönyörű fényesre marja a sav! Nos a legtöbb sportital hasonlóan rossz, viszont jó marketing és csodásan megtervezett csomagolás mőgé van bujtatva. A 70-es években a színesbe csomagolt sportitalok hatalmas kampánnyal „extra erő” szlogenekkel törtek be a piacra, miközben az italokban nem találhatók meg az alapvető nyomelemek ellenben erősen savasak és cukrozottak. Már több világszintű profi sportoló – például tiger woods, evander hollyfiled – tért vissza a természetes vízhez, miután megtapasztalták a nikken pimag technológia képességeit. Íme néhány táplálékunk ph értéke: sör ph 4.5 . Kávé ph 4.0, red bull ph 3.3, gatorade ph 2.9, lipton ice tea ph 2.8, power aid ph 2.6, szénsavas ásványvizek ~ ph 5.4, a desztilált viz semleges, azaz ph 7, szénsavmentes ásványvizek ph 6.5-8.0 +++ ezzel szemben a Nikken PiMag kulacs 8.5 – 9.5  ph! +++ 

Táplálékok pH értéke - Nikken lugosítás

Miért érdemes a Nikken PiMag kulacsot használni?

Látható, hogy a szervezetnek enyhén lugos vizre van szüksége. Amikor a víz amit fogyasztunk enyhén lugos, emésztőrendszerünk sokkal hatékonyabban dolgozza fel a vizet és a tápanyagokat. Még fontosabb, hogy legyen lehetőség olyan jó minőségű vízhez jutni, amelynek lugossága megfelelő.  9 -10 ph közötti a legoptimálisabb, ahogy a brokkoli és más egészséges zöldség esetében. Az egészség és energia megőrzéséhez a folyadéknak megfelelő ásványi anyagokat és nyomelemeket kell tartalmazni, mert sportolás, erős fizikai terhelés közben még könnyebben felborulhat a szervezet elektrolit egyensúlya és kimerültséghez vezet (mindenki látott már üveges szemmel önkívületben magát vonszolva célba érő maratonistát) sportolás közben a tartós izommunka megnöveli a szervezet oxigénszükségletét, emelkedik a tejsavszint ami eltolódást okoz az izmok ph értékében. A vér alacsonyabb ph értékénél csökken a tüdő oxigénfelvevő képessége, így a sportolás, verseny közben megfelelő szinten tartott ph potenciál növeli az oxigénfelvételt is! A lúgos élő víz a savas sportitalokkal szemben a többlet energiát nem a bevitt nem természetes anyagikkal bizotsítja, hanem természetes úton a víz megfelelő felszívódásával, jobb hidratációval a szervezet tökéletesebb anyagcseréjével segíti elő, gátolja a tejsavképződést, korlátozza az izomlázat, növeli a káros anyagok kiürülésének sebességét ezáltal csökkenti azok koncentrációját, méregtelenítő, antoxidáns hatású.

Milyen víz felel meg ezeknek az elvárásoknak? A legmegfelelőbb természetes víz a tiszta környezetben található természetes forrás víz, amely a hegycsúcsokról indulva a hosszú uton  tisztul meg és töltődik fel ásványokkal és elektrolitokkal a kövek és sziklák között haladva. Javaslom mindenkinek, nézzen a reklámok és marketing mögé, és gondolja meg: egy pohár friss forrásvíz vagy egy reklámozott termék oltja jobban szomjunkat? Gondolkozzon el mindenki, vajon miért? Ami biztos: a szervezetünk egy csodás rendszer, amelyet évmilliók alatt a természet alakított. Adjuk meg számára a megfelelő „üzemanyagot”! Dizel autóba sem tankolunk benzint! 

 

 

 

 

 

 

Jó hír, hogy a világon bárhol hasonló vizhez juthatsz! Vidd magaddal  edzésre, munkába, iskolába a Nikken kulacsot, melynek technológiájátt a természet ihlette! Az újrahasznosítható Nikken PiMag Kulacs megoldást kínál. A Nikken nemzetközileg elismert korszerű háztartási szűrőrendszere a csapvizet finom izű, szűrt vízzé alakítja. Most ugyan ezt a technologiát alkalmazza a praktikus  pimag sportkulacsban, melyet bárhova magaddal vihetsz, így bárhol élvezheted a szűrt víz előnyeit, pénzt takaríthatsz meg, mikozben környezetedet is óvod.

A  PiMag Kulacs független laboratóriumban elvégzett vizsgálatának teszt eredménye eléri vagy meghaladja az előírt értékeket, melyek csökkentik az olyan szennyző anyagok mértékét mint a klór, ólom, nikken, ammónium stb. A korróziómentes mágneslemezkék mágneses mezőt hoznak létre a víz körül és segítik az üledékek csökkenését, ionizálják, élővé teszik  a vizet, míg a cserélhető szűrőben lévő pí anyagok természetes ásványokat adnak a vízhez és a víz ph értékét 8.5 – 9.5 közőtti értékre szabályozzák. A PiMag Kulacs a lehetséges veszélyes vegyi anyagoktól is mentes mint például a bpa(bisphenol), ftlaátok illetve egyéb vegyületek, amelyekről kimutatták, hogy kiszívároghatnak egyes műanyag palackokból. Sőt a palack nem csak újrahasznosítható, de biológiai úton lebomlik, így a keletkezett biomassza hozzájárul a talaj tápanyagához. Az egyesült királyságban végzett laboratóriumi teszt eredmények: klór csökkentése:  94% vas csökkentése:  77% réz csökkkentése: 97% ólom csökkentése:  77% nikkel csökkentése:  81% ammónium csökkentése: 54% ph növekedés:   7-ről 9.15 -re

Bejegyzés adatai