Nikken PowerBand karkötő

Javítsd Te is teljesítményed Nikken PowerBand karkötővel, nyaklánccal!

NIKKEN PowerBand™ karkötő és nyaklánc

  • segítenek egyensúlyban élni,
  • jó közérzetet teremtenek,
  • támogatják a fizikai aktivitást,
  • csökkentik a mai rohanó világ okozta stresszt.

A PowerBand™ termékekbe három híres NIKKEN technológia került beépítésre.

Mágneses technológia – a föld természetes mágneses energiája, javítja a teljesítőképességet, fájdalomcsökkentő hatású, csökkenti a stresszt.

Negatív ion technológia – a levegő vitaminjai az erdőkben, vízesések mellett található negatív ionok, csökkentik az idegességet és a nyugtalanságot.A beépített negatív ionos technológia reprodukálja az erdők és vízesések közelében található, negatív ionokban gazdag környezetet.

Hosszú hullámú infravörös (FIR) technológia – A Nap a fő sugárzó energiaforrás, melyet nap, mint nap megtapasztalunk. Hatással van minden élő sejtre, kellemes meleg érzést sugároz.

Terméktapasztalat a Power Band nyaklánccal: Kollégánk gyorsolvasási tanfolyamon vett részt, ám a mögötte ülő fiatal hölgy folyamatosan köhögött és tüsszögött, ami mindenkit bosszantott és természetesen ezért a hölgy is kellemetlenül érezte magát. 2 óra után szünetet tartottak, ekkor Dalia odaadta a hölgynek a saját Power Band nyakláncát, amitől a következő két órában a hölgy egyetlen egyszer sem köhögött vagy tüsszentet.