Aludj jól, maradj egészséges

Aludj jól, maradj egészséges!   Oda kell figyelnünk alvásunkra, hiszen tudományosan alátámasztottan befolyásolja a testi és szellemi fejlődést, fontos szerepe van egészségünk megtartásában, az alvás ugyanis igen komplex folyamat, mentális és hormonális ciklusok folyamatos váltakozása, hogy mind a testi, mind a szellemi regenerálódás maximális legyen.

A Nikken Kenko Naturest® alvástermékek, melynek minden darabja (matrac, paplan, párna) akár külön használva is a ma forgalomban lévő három legfejlettebb szabadalmaztatott technológiát tartalmazzák: ram ™ technológia – a föld természetes energiáját növeli (ezzel véd a Hartmann-háló okozta problémáktól is. Ionos komforttechnológia – negatív ionok felszabadításával (melyek erdőben, vízesések melletti friss levegőben találhatók) segíti a pihentető alvást. Hosszúhullámú infravörös technológia – egyenletes hőeloszlást biztosít akár a természetes napsütés.

Autoimmun beteg tapasztalatai a Nikken alvástermékeivel, katt ide! Tanulmányokkal alátámasztható, hogy a napi 6 óránál kevesebbet alvók körében általánosak az olyan betegségek, mint a magas vérnyomás, az elhízás, cukorbetegség illetve egyéb krónikus betegségek. 

Tudod, hogy egy jó nap már az előző éjszaka kezdődik! Ugyanis mi történik alvás közben?

  • Immunrendszer, testhőmérséklet – a testhőmérséklet lecsökken,hogy növelje a mélyalvás valószínűségét .
  • Bőr  – az éjfél előtti alvás felújítja az elhalt bőrsejteket. Helyreállítja az uv káros sugárzásaiból eredő hibákat.
  • Izmok – az izmok ernyedt állapotban vannak, annak ellenére, hogy kb. 35 alkalommal változtatunk pozíciót. Lehetőséget ad a szövetek regenerálódására .
  • Vér  – alvás alatt a vérnyomás lecsökken. Az agy vérellátása alacsony. Megkezdődik a méregtelenítés. 

Nikken Naturest Párna®
Nikken Naturest Kenkopad®
További információért lépj kapcsolatba velünk!