Tökéletes pihenés, regenerálódás

Minőségi pihenés                                    

Pihenés és ellazulás a legfontosabb lépés e rohanó világban lévő stressz csökkentéséhez.  Nikken neves a wellness iparban a forradalmi technológiájával való betöréséről, ismerd meg tehát  és fedezd fel, hogy miként tudnál Te is pihenni és ellazulni:
  • Mágneses,Hosszú hullámú infravörös és Ionos Komforttechnológiák
  • Az egyik legfejlettebb minőségi alvást nyújtó megoldás a kereskedelemben

Alvás, amikor a testünknek lehetőséget adunk gyógyulni, regenerálódni, és foglalkozni az előző napi aktivitások során felgyülemlett stressz-el. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az alvás módja az, ahogy általában alszanak, és soha nem fordítanak figyelmet az alvás különböző módjára vagy minőségére. A Nikken azért tervezte az alvás rendszerét, hogy mindenki számára optimalizálja ezeket a tényezőket és egy olyan alvó környezetet ajánljon fel amely a legkiválóbb lehetőséget nyújtja a minőségi alváshoz. A minőségi alvás által nyújtott előnyök: jobb pihenés és regenerálódás, tökéletesebb válasz a felgyülemlett stressz hatásaira, jobb immunrendszer, betegségekkel szembeni nagyobb ellenálló képesség, gyorsabb felépülés, jobb fizikai teljesítmény, jobb gondolkodás, memória és agyi működés és jobb életminőség. Winston Thomas, a brit, az európai és World Masters tízpróba és 400 m-bajnok “…. Képes vagyok hamarabb regenerálódni és készen állok a következő edzésre.. Természetesen amikor keményebben és gyakrabban tudsz edzeni, akkor javul a teljesítményed.”Pierre Gaudet, az Ottawa Sport Science Centre társ-alapítója “A sérülések leggyakoribb oka nem a túledzettség, hanem a nem megfelelő regenerálás.”Olaf Tufte, Olympiai aranyérmes evezős2004, 2008. A termékek segítetnek a felkészülésben azzal, hogy kisebb a valószínűsége a sérüléseknek. Azt tisztán látom, hogy a termékek óriási előnyt adnak számomra, legfőképp az iszonyatosan sok és nagyon intenzív edzések után. Amikor versenyre utazom, a Kenkopad R matrac az első amit becsomagolok.” oxigénfelhasználás emberi sejtek teljesítőkepesség izom mágnes nikken pi víz hidratálás izmok E vitamin c í zület pulzus edzés anaerob állóképesség energiaszint dopping regenerálódás energizálás”

Webáruházban a Wellness termékeknél megtalálod. Kattints ide! További részletek az ágyrendszerről: http://www.nikken.co.uk/Sleep/hu/oxigénfelhasználás emberi sejtek teljesítőkepesség izom mágnes nikken pi víz hidratálás izmok E vitamin c ízület pulzus edzés anaerob állóképesség energiaszint dopping regenerálódás energizálás Nikken webáruház webshop”